Skip to content

TO DANCE OR NOT TO DANCE...THAT'S THE QUESTION!

Wanneer je net als ik in je fabulous 40's bent als je in het huwelijksbootje stapt mag je er van uitgaan dat je bepaalde levenslessen met betrekking tot relaties wel geleerd heb. Eén van de grootste lessen die ik geleerd heb is: je kunt je partner niet veranderen! Als je hubbie-to-be een paar avonden per week gelukzalig op de bank duikt met een biertje om een wedstrijd van zijn 'cluppie' te kijken, dan zal dat na de bruiloft echt niet anders worden. De niet-prater wordt geen prater door het dragen van een trouwring en de rommelkont draait ook na een volmondig 'JA' op het gemeentehuis het dopje niet op de tube tandpasta. Natuurlijk valt er te praten over een uit liefde gesloten compromis, maar het écht veranderen van je partner kan je vergeten.

undefined

Voor mijn hubbie en ik was zo'n kwestie dansen. Hij is een absolute en openlijke anti-danser terwijl ik niet stil kan blijven staan bij een lekkere beat. Toen wij net een relatie hadden heeft hij me belooft dat hij één keer (!) in mijn leven met me zal dansen, op een tijdstip en op muziek van mijn keuze. Daar ik me er terdege van bewust was dat het onbegonnen werk was om mijn partner om te turnen tot de nieuwe Patrick Swayze, heb ik met pijn in mijn hart afscheid genomen van het droombeeld om zwevend in de armen van mijn geliefde door het leven te gaan.
In de maanden voor onze bruiloft heb ik overwogen of ik die ene kostbare dans zou gebruiken tijdens onze grote dag. Maar steeds moest ik denken aan hoe oncomfortabel hij zich zou voelen om te dansen terwijl iedereen staat te kijken. Uiteindelijk heb ik besloten om DE dans te bewaren voor een bijzonder ogenblik samen. Wanneer weet ik nog niet, maar als het zover is weet ik zeker dat ik intens zal genieten van iedere seconde.

Trouwen en dansen...voor de één een droom, voor de ander een absolute nachtmerrie. Mocht jij tot de laatste categorie behoren: don't panic!!! Er is een goede oplossing.... (tromgeroffel)....... Wat nu als je op jouw bruiloft een hele nieuwe betekenis geeft aan dansen door een echte, unieke, spectaculaire wedding-flasmob? Verras jouw gasten met een dansmoment waar iedereen nog jaren over zal praten.
Laat je op www.metliefdevoor.nl inspireren met leuke filmpjes en tips over hoe je jouw eigen dans maakt.

Wat is jouw stijl: een traditionele openingsdans of ga je helemaal los met een flashmob? Wat je ook doet: maak er een onvergetelijke en swingende dag van!

Snoebeltjes,
Pien

  • Twitter
  • Facebook
  • Print this article!
  • E-mail this story to a friend!

Trackbacks

Geen Trackbacks

Reacties

Geeft reacties weer als Lineair | Samengevoegd

Geen reacties

Reactie toevoegen

Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA

Form options